Hyppää sisältöön

Valitse kieli

  • fi

    Sivuston kieleksi on valittuna suomi.

  • en

    Set english as the language of the page.

Taikuri Kim Wist.
Taikuri Kim Wist.

Lasten kulttuurilauantai: Esiintyjänä taikuri Kim Wist

Riihimäen taidemuseon ja Riihimäen kaupunginmuseon yhdessä järjestämässä Lasten kulttuurilauantaissa 11.11.2023 on luvassa taikaa, kun esiintymään saapuu yksi Suomen suosituimmista ja maagisimmista taikureista Kim Wist! Kim Wistin taikashow alkaa Riihimäen taidemuseossa (Temppelikatu 8) klo 14.00 ja sen kesto on noin 35 min. Kim Wist on yksi Suomen kysytyimmistä taikureista, jonka vahvuutena on raudanluja kokemus alalta. Kim Wist on toiminut esiintymisen ja taikuuden ammattilaisena jo vuodesta 1995.

Taikashow ja museokäynti on lapsille (alle 18-vuotiaat) maksuton, muut pääsevät mukaan museon pääsymaksun hinnalla 8 / 4 €. Lasten käytössä on myös taidemuseon ja kaupunginmuseon yhteinen uusittu työpajatila koko päivän ajan.

Riihimäelle myönnettiin Unicefin Lapsiystävällinen kunta -tunnustus toukokuussa 2023. Lapsen oikeuksien sopimuksen mukaisesti jokaisella lapsella on oikeus kulttuurielämyksiin ja itseilmaisuun. Riihimäellä on tarjolla lapsiperheille yhteistä kulttuuritoimintaa kerran kuukaudessa järjestettävissä kulttuurilauantai-tapahtumissa. Lasten kulttuurilauantait tarjoavat laadukkaita lapsille suunnattuja työpajoja, teatteriesityksiä, museovierailuja ja muita kulttuuritapahtumia. Lasten kulttuurilauantait järjestetään yhdessä paikallisten lapsiystävällisten kulttuurikohteiden ja Riihimäen kaupungin kulttuuri- ja tapahtumapalveluiden kanssa.