Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Valitse kieli

  • fi

    Sivuston kieleksi on valittuna suomi.

  • en

    Set english as the language of the page.

Seniori-tiistait Museokeskus Riemussa

Museokeskus Riemu (Temppelikatu 8, RIIHIMÄKI) järjestää uutena tapahtumana jokaviikkoiset Seniori-tiistait, jotka on suunnattu erityisesti iäkkäämmälle asiakaskunnalle. Seniori-tiistait järjestetään tiistaisin klo 9–10.

Seniori-tiistaissa muistellaan leppoisasti menneitä kahvikupposen äärellä vaihtuvin teemoin. Huhtikuussa Seniori-tiistait järjestetään seuraavasti:

ti 9.4. klo 9–10 Urheilu − Entisajan urheilupaikat ja lempilajit. Kuuluitko itse urheiluseuraan tai kannatitko jotakin tiettyä joukkuetta? Minkälaista urheilua olet harrastanut ja jatkuuko harrastus yhä?
ti 16.4. klo 9–10 Nuoruus − Entisten nuorten pukeutuminen, musiikkimaku, vapaa-ajan vietto. Miten nuorisokulttuuri on vuosikymmenien saatossa muuttunut?
ti 23.4. klo 9–10 Kirjallisuus − Kirjan ja ruusun päivänä keskustellaan lempikirjoista, kirjailijoista ja runoudesta. Minkä kirjan ääreen palaat aina uudelleen? Ota kirja mukaasi! Entä mikä on lempirunosi?
ti 30.4. klo 9–10 Vappu – Vappuperinteet, koristelut ja herkut. Miten vappua ennen vietettiin? Tarjolla simaa ja munkkeja.

Seniori-tiistait ovat osallistujille maksuttomia.