Hyppää sisältöön

Valitse kieli

  • fi

    Sivuston kieleksi on valittuna suomi.

  • en

    Set english as the language of the page.

Erkka Nissinen
Erkka Nissinen

Fun!

28.1.–29.4.2012

FUN! on näyttely, jonka totisimmankin teoksen pinnan alla kuplii hauskuus. Hauskuus voi joskus läimähtää suoraan katsojan kasvoille, toisinaan se on vain veikeä silmänisku teoksen synkimmästä nurkasta. Hauskuuden voi löytää taiteen tekoprosessista tai taiteilijan elämänasenteesta, ja pelkät muodotkin voivat hauskuuttaa. Fun!-näyttelyssä huumori on mustaa, valkoista, neonpunaista, pyöreää, kulmikasta, digitaalista, käsintehtyä ja käsitteellistä. Fun! koostuu ovelista yhdistelmistä, uudesta ja vanhasta, suloisesta ja makaaberista.

Näyttelyn ovat suunnitelleet Riihimäellä asuva kuvataiteilija Jussi Goman sekä helsinkiläinen kuvataiteilija Timo Vaittinen. Se tuo esiin nuoria, kansainvälisiä taiteilijoita, joille taide on hauskaa ja absurdiudessaankin mielekästä. Useat taiteilijoista esittäytyvät nyt ensi kertaa Suomessa.

Näyttelyn taiteilijat: Jussi Goman, Hannaleena Heiska, Emil Holmer (Ruotsi/Saksa), Laurent Impeduglia (Belgia), Misaki Kawai (Japani/USA), Antti Laitinen, Robin Lindqvist (Ruotsi/Suomi), Erkka Nissinen, Anna Rokka (Ruotsi), Michael Swaney (Kanada/Espanja), Timo Vaittinen.

Yleisöopastukset Fun!-näyttelyyn sunnuntaisin 26.2., 25.3. ja 29.4.2012  klo 15. Museon pääsymaksun hinnalla.